O suită tradițională de birou

Aplicații Microsoft 365 pentru firme

Cele mai bune aplicații Office într-un singur pachet

Aplicațiile Microsoft 365 pentru firme (Office 365 Business) sunt aplicații clasice pentru computere PC și Mac. În pachet primeşti actualizări constante pentru Word, Excel, PowerPoint și foloseşti întotdeauna cea mai recentă și cea mai sigură versiune a acestora. Pachetul include, de asemenea, OneDrive pentru firme, adică un cloud protejat cu o capacitate de 1 TB.

Selectați versiunea pachetului Microsoft 365

  • Actualizări gratuite

  • Instalare pe 5 dispozitive diferite

  • Stocare în cloud 1 TB

  • Aplicații clasice pentru computer

  • Acces la aplicații online

  • Abonament lunar sau anual convenabil

Descriere detaliată

Descoperă noua platformă Microsoft 365 Business

Noua platformă Microsoft este un cloud de performanță care combină tot ce este mai bun în clasa sa, adică aplicatiile pachetului Office, servicii inteligente în cloud și securitate avansată pentru firme mici și mijlocii.

aplikacje-office-365-dla-firm-aktualizacje.png

Pachetul Office Complet

Outlook, Word, Excel, PowerPoint și OneNote pentru Windows sau Mac (plus Access și Publisher doar pe PC). Complet instalate și actualizate permanent, pentru fiecare computer din companie. Actualizate și pe dispozitivele mobile IOS, Android sau Windows.

Instalează Office 365 pe mai multe dispozitive - PC, Mac, Android și iOS

Licența pentru Aplicațiile Microsoft 365 pentru firme permite instalarea pachetului pe 5 calculatoare, 5 tablete și 5 telefoane ale unui utilizator. Ai întotdeauna toate aplicațiile pachetului, indiferent de echipamentul pe care lucrezi - un computer staționar, laptop, telefon sau tabletă.

Stocarea și partajarea fișierelor

OneDrive cu 1TB spațiu de stocare. Fișierele salvate sunt sincronizate pe toate dispozitivele, PC sau Mac. Partajare externă cu link-uri de acces sau invitație. Atașare la e-mail în siguranță și limitarea accesului la fișiere prin setarea de permisiuni.

hero-devices (1).png

Securitate avansată

Mențineți controlul informațiilor și dispozitivelor companiei, cu posibilitatea de a șterge de la distanță dispozitivele furate sau pierdute. Controlați cine are acces la date cu Information Rights Management. Protecție malware, ransomware și phishing. Politici de parole la nivelul companiei.

Gestionarea dispozitivelor

Configurați și aplicați caracteristici și setări de securitate pe PC-uri cu Windows 10 și dispozitive cu iOS sau Android®. Controale simplificate pentru computerele companiei. Implementați și instalați automat actualizări pe computerele cu Windows 10.

Asistență și implementare în limba română

Personalul nostru apreciat și calificat este gata să te ajute. Ne poți contacta telefonic, prin e-mail și prin chat pe site.

Sekcja_-_testymonial.png

 

11,60 €

Promoție pentru prima lună și primul an

8,00

fără TVA / lună

Configurare ușoară

Preț în euro de la început până la sfârșit

Plăți electronice securizate