Logo Microsoft Office
  1. Marketplace
  2. Servicii Microsoft
  3. Microsoft 365 Business Basic

Office online cu e-mail

Microsoft 365 Business Basic

Platforma Microsoft proiectată pentru colaborarea online îmbunătățește munca echipei tale cu instrumente create în acest scop. Microsoft 365 Business Basic permite colaborarea în timp real, utilizarea e-mailului de afaceri, chatului firmei, spațiului de stocare online și instrumentelor pentru conferințe video întotdeauna actuale.

Selectați versiunea pachetului Microsoft 365

  • Actualizări gratuite

  • Stocare în cloud 1 TB

  • Aplicații disponibile online

  • Email Exchange 50 GB

  • Skype for Business

  • Chat Microsoft Teams

Descriere detaliată

Microsoft 365 Business Basic

Noua platformă Microsoft este un cloud de performanță care combină tot ce este mai bun în clasa sa, adică aplicațiile pachetului Office, servicii cloud inteligente și securitate avansată pentru întreprinderile mici și mijlocii.ms365_icons.jpeg

Un nou centru de comunicare cu Microsoft Teams

Datorită Microsoft Teams poți organiza munca în echipă atât de la birou, cât și de la distanță. Noul program de mesagerie este un centru de lucru în comun care combină funcțiile de mesagerie de firmă, instrumente pentru conectare și conferințe video, stocare de fișiere sau conversații de grup. Teams a înlocuit soluția populară Skype for Business.

Devices2_2-min.png

Word, Excel, PowerPoint - instrumente adaptate pentru munca online

Utilizează cele mai populare programe ale pachetului Office, cum ar fi Word, Excel, Outlook și PowerPoint în ediția online. Tot ce trebuie să faci este să te conectezi la contul tău folosind un browser web și să începi să lucrezi. Versiunile online permit mai multor persoane să lucreze concomitent în timp real.

Poșta de încredere Microsoft Exchange

Pachetul Microsoft 365 Business Basic include, de asemenea, Microsoft Exchange. Serviciul permite crearea unei adrese de e-mail profesionale în domeniul propriu și, datorită căsuței încăpătoare de 50 GB, nu trebuie să-ți mai faci griji cu privire la lipsa de spațiu pentru mesajele de la clienți.

Stocarea și partajarea fișierelor

OneDrive cu 1TB spațiu de stocare. Fișierele salvate sunt sincronizate pe toate dispozitivele, PC sau Mac. Partajare externă cu link-uri de acces sau invitație. Atașare la e-mail în siguranță și limitarea accesului la fișiere prin setarea de permisiuni.

Depozitul securizat a fișierelor în OneDrive

OneDrive pentru Firme este o unitate cloud securizată care permite partajarea confortabilă de fișiere cu echipa ta. Vei avea întotdeauna acces la acestea de pe telefon, tabletă sau computer. Fiecare cont Microsoft 365 Business Basic va primi pentru utilizare 1 TB de spațiu.

hero-devices (1).png

Securitate avansată

Mențineți controlul informațiilor și dispozitivelor companiei, cu posibilitatea de a șterge de la distanță dispozitivele furate sau pierdute. Controlați cine are acces la date cu Information Rights Management. Protecție malware, ransomware și phishing. Politici de parole la nivelul companiei.

Gestionarea dispozitivelor

Configurați și aplicați caracteristici și setări de securitate pe PC-uri cu Windows 10 și dispozitive cu iOS sau Android®. Controale simplificate pentru computerele companiei. Implementați și instalați automat actualizări pe computerele cu Windows 10.

Asistență și implementare in limba română

Personalul nostru apreciat și calificat este gata să vă ajute. Ne puteți contacta telefonic, prin e-mail și prin chat pe site.

Sekcja_-_testymonial.png

5,81 €

Promoție pentru prima lună și primul an

4,00

fără TVA / lună

Configurare ușoară

Preț în euro de la început până la sfârșit

Plăți electronice securizate