Logo Microsoft Office
 1. Marketplace
 2. Servicii Microsoft
 3. Microsoft 365 Business Standard

Un pachet care combină toate posibilitățile

Microsoft 365 Business Standard

Microsoft 365 Business Standard este un pachet complet de birou

Utilizează soluția de la Microsoft pentru programe mereu actualizate. Microsoft 365 Business Standard include aplicații online, aplicații clasice instalate pe un PC sau Mac, o unitate protejată OneDrive, mesagerie MS Teams și e-mail de afaceri Exchange.

Selectați versiunea pachetului Microsoft 365

 • Actualizări gratuite

 • Aplicații instalate pe dispozitiv

 • Aplicații mobile

 • Acces la aplicații online

 • Stocare în cloud 1 TB

 • Email Exchange 50 GB

 • Chat Microsoft Teams

 • Skype for Business

Descriere detaliată

Microsoft 365 Business - o platformă nouă, aceeași calitate

Noua platformă Microsoft este un cloud de performanță care combină tot ce este mai bun în clasa sa, adică aplicațiile pachetului Office, servicii cloud inteligente și securitate avansată pentru  firme mici și mijlocii. 

ms365_icons.jpeg

Dezvoltarea mai rapidă a firmei cu Microsoft 365 Business

Microsoft 365 Business Standard este un pachet cuprinzător care conține toate instrumentele necesare pentru colaborare - Microsoft Teams (conferințe video și chat de companie), aplicații Office (Word, Excel, PowerPoint sau Outlook în versiunea instalată pe PC, Mac și online), Exchange Mail și unitate OneDrive 1 TB pentru partajarea fișierelor.

Instalare pe 5 dispozitive diferite

Ai nevoie să utilizezi Office pe un laptop și pe un dispozitiv mobil? Alege o licență Microsoft 365 Business Premium care permite utilizarea pachetului pe 5 dispozitive simultan.

Outlook 365 - funcționează acolo unde te afli

Dispozitivele portabile, computerul Mac, Outlook pentru sistemul Windows sau pe internet sunt versiuni ale celui mai popular client de e-mail pe care le poți utiliza în pachetul Microsoft 365 Business Standard. Cu o sincronizare completă a calendarelor echipei, puteți aranja cu ușurință o întâlnire de proiect.

Un nou centru de comunicare cu Microsoft Teams

Datorită Microsoft Teams poți organiza munca în echipă atât de la birou, cât și de la distanță. Noul program de mesagerie este un centru de lucru în comun care combină funcțiile de mesagerie de firmă, instrumente pentru conectare și conferințe video, stocare de fișiere sau conversații de grup. Teams a înlocuit soluția populară Skype for Business.

Devices2_2-min.png

Stocare în cloud 1 TB  

OneDrive for Business este un spațiu de stocare în cloud, datorită căruia poți partaja în mod convenabil fișierele cu colegii.

hero-devices (1).png

O colaborare mai bună cu aplicațiile disponibile pe computer și online

Colaborează de oriunde din lume în timp real. Este suficient să partajezi documentele cu un singur clic pentru a invita pe alții să contribuie sau să le comenteze. Vei fi, de asemenea, sigur că toată lumea lucrează cu cea mai curentă versiune a fișierului.

Sekcja_-_testymonial.png

13,95 €

Promoție pentru prima lună și primul an

9,00

fără TVA / lună

Configurare ușoară

Preț în euro de la început până la sfârșit

Plăți electronice securizate