Logo nordVPN

Navigare anonimă pe Internet

NordVPN

Siguranța ta online - oricând și oriunde

Te întrebi cum să-ți protejezi ușor confidențialitatea online? Cu NordVPN este foarte simplu! Rețeaua Virtuală Privată (VPN) îți protejează activitatea pe Internet, indiferent dacă te conectezi la o rețea Wi-Fi publică sau utilizezi o rețea de domiciliu. Blochează accesul hackerilor și aplicațiilor periculoase la datele sensibile.

Promoție pentru prima perioadă de licență

10

,99

 fara TVA / lună

Selectează perioada de licență

Descriere detaliată

Siguranța că datele tale sunt întotdeauna protejate

Bucură-te de confidențialitatea adevărată pe Internet - trebuie numai să faci un clic și să te conectezi. NordVPN protejează adresa IP și îți oferă garanția că nimeni altcineva nu poate vedea ce site-uri vizitezi și ce fișiere trimiți.

nord-swiat.jpg

NordVPN oferă mii de servere în 60 de țări. Datorită acestui lucru, viteza de conectare prin VPN nu va încetini conexiunea.

Bucură-te de Internet fără restricții

Călătorești pentru afaceri sau agrement? Studiezi sau lucrezi în străinătate? Menține-ți accesul la site-urile preferate fără restricții de cenzură și de lățime de bandă.

NordVPN_netflix.png

Simte-te în siguranță de pe orice dispozitiv

În cadrul unui singur cont NordVPN poți securiza până la 6 dispozitive! Calculatoare cu sistem Windows, macOS sau Linux, smartphone-uri cu Android și iOS sau routere. Utilizează conexiunea VPN oriunde dorești: acasă, la birou sau în călătorie. Este atât de simplă și de flexibilă!

systemy_NordVPN.png

Configurare ușoară

Configurare ușoară

Setarea aplicației este o plăcere.

Plăți electronice securizate

Plăți electronice securizate

Plata securizată prin secure gateway

Preț în euro de la început până la sfârșit

Preț în euro de la început până la sfârșit

Fără costuri ascunse

Produse similare

Conectează-te la Internet în siguranță, oriunde te-ai afla
Conectează-te la Internet în siguranță, oriunde te-ai afla

- 8%

AVG Secure VPN

Conectează-te la Internet în siguranță, oriunde te-ai afla

10,90 €

10

,00

 fara TVA/an

Accelerează funcționarea computerului cu un singur clic
Accelerează funcționarea computerului cu un singur clic

- 62%

AVG PC TuneUp

Accelerează funcționarea computerului cu un singur clic

19,90 €

din

7

,50

 fara TVA/an

Întrebări și răspunsuri

Ce este NordVPN?

Cum funcționează NordVPN?

Pot seta NordVPN pe routerul meu?

Pot folosi NordVPN la firma mea?

Câte dispozitive pot să conectez cu o singură licență?

Alegerea celui mai bun server în NordVPN

Toate aplicațiile NordVPN aleg automat cel mai bun server pentru tine. Cu toate acestea, dacă dorești să alegi un server diferit, aplicația permite alegerea locației serverului (țara) la care te conectezi, tipul de server și protocolul pe care dorești să-l utilizezi.

VPN - contra cost sau gratuit?

Pe piață există multe soluții în ceea ce privește rețeaua privată virtuală - atât contra cost, cât și gratuite. Dilema este dacă merită să plătești pentru un software VPN pe care îl poți obține gratuit. Cu siguranță!

În primul rând - de multe ori, soluțiile gratuite au limite de transfer. Aceasta înseamnă că putem folosi, de exemplu, 200 MB pe zi. Poate că un astfel de transfer va fi suficient pentru conectarea la site-ul web al băncii, dar nu va fi neapărat util atunci când vizionezi videoclipuri. În plus, acestea limitează viteza de conectare, ceea ce poate descuraja utilizarea lor.

Un alt motiv pentru care merită aleasă o soluție contra cost este faptul că unele VPN-uri gratuite tratează datele noastre drept mijloc de plată și le transferă agențiilor de publicitate... Ceea ce face ca acest software să nu fie fiabil (și practic inutil).