• O suită tradițională de birou

Office 365 Business

Suita de birou Microsoft Office 365 în ionos.ro: Word, Excel, PowerPoint și altele. Abonamente lunare sau anuale flexibile la prețuri atractive.

Promoție pentru prima lună si primul an

11,60 €

8

,00

 € fara TVA / lună

  • Alegeți un plan

  • Actualizări gratuite
  • Instalare pe 5 dispozitive diferite
  • Stocare în cloud 1 TB
  • Aplicații clasice pentru computer
  • Acces la aplicații online
  • Abonament lunar sau anual convenabil

Descriere detaliată

O eficiență sporită și un confort fără limite al muncii

Vă întrebați care sunt avantajele Office 365 în comparație cu pachetul tradițional Office?  Cunoașteți beneficiile și începeți să vă bucurați de aplicațiile de birou în cea mai modernă ediție.

Actualizări gratuite

În pachetul Office 365 aveți întotdeauna versiunea actuală a tuturor aplicațiilor. Acest lucru reprezintă garanția securității și a utilizării celor mai eficiente soluții.

Instalare pe 5 dispozitive diferite  

Utilizați Office pe un laptop și pe un dispozitiv mobil? O licență Office 365 Business sau Business Premium permite utilizarea pachetului pe 5 dispozitive simultan.

Disc în Cloud 1 TB   

OneDrive for Business este un disc în cloud, datorită căruia puteți partaja în mod convenabil fișierele cu echipa.

Acces online sau instalare pe computer

Puteți utiliza programele Office 365, precum Word, Excel, Outlook, în funcție de pachetul pe care îl alegeți, online sau după instalarea aplicației pe computer.

Configurare ușoară

Setarea aplicației este o plăcere.

Preț în euro de la început până la sfârșit

Fără costuri ascunse

Plăți electronice securizate

Plata securizată prin secure gateway

Compararea produselor

Specificatii

Office 365 Business Essentials

Continuă400€ fara TVA / lună

Office 365 Business Premium

Continuă900€ fara TVA / lună
Aplicații online
avem
avem
avem
Aplicații instalate pe dispozitiv
lipsă
avem
avem
Stocare OneDrive
1 TB
1 TB
1 TB
Email Exchange
50 GB
lipsă
50 GB
Chat
avem
lipsă
avem
Instalarea pachetului pe 5 dispozitive
lipsă
avem
avem
Aplicații mobile Office
lipsă
avem
avem

Produse similare

Norton Security

9,96 € fara TVA

Acronis Backup

15,99 € fara TVA

G Suite Basic

5,00 € fara TVA

Avast Internet Security

10,00 € fara TVA

Întrebări și răspunsuri

Ce conține pachetul Office 365?

Pe ce dispozitive pot să utilizez Office 365?

Pachetele Office 365 – ce tip de abonament ar trebui să aleg?

În ionos.ro, puteți să alegeți tipul de abonament care corespunde nevoilor dumneavoastră. În funcție de preferințele dvs., puteți alege o plată lunară sau anuală. Comandarea pachetului pentru un an oferă confortul unei plăți unice, în timp ce abonamentul lunar permite menținerea unei flexibilități complete și capacitatea de ajustare a comenzii la situația curentă a firmei (numărul de angajați și dispozitive).

Care sunt diferențele dintre pachetul clasic Office și Office 365?

Planurile de abonament Office 365 permit funcționarea eficientă a tuturor dispozitivelor cu suita completă de aplicații populare, inclusiv Word, Excel, PowerPoint, OneNote sau Outlook. Un utilizator poate instala Office 365 pe mai multe dispozitive (PC, Mac, dispozitive mobile) și poate utiliza pachetul pe 5 dispozitive în același timp. În plus, împreună cu serviciul Office 365, veți obține spațiu de stocare online prin serviciul OneDrive, aplicația Skype pentru business și Microsoft Teams (în funcție de versiunea aleasă), precum și posibilitatea de a utiliza aplicația în browser. Pentru Office 365, puteți alege, de asemenea, o perioadă de abonare – în funcție de modul în care doriți să îl utilizați, puteți plăti pentru un abonament lunar sau unul anual. Pachetul clasic Office conține numai versiuni instalate ale aplicației (incl. Word, Excel și PowerPoint). Acestea sunt destinate numai pentru utilizarea pe un PC sau Mac. Aplicațiile din pachetul clasic nu primesc actualizări automate și, pentru a utiliza cele mai recente versiuni ale programelor, trebuie cumpărat din nou pachetul cu actualizările aplicațiilor. În plus, pachetul Office cumpărat o singură dată nu conține niciunul dintre serviciile disponibile în Office 365 (OneDrive sau aplicațiile online disponibile în browser).