Logo onedrive
  1. Marketplace
  2. Servicii Microsoft
  3. Microsoft OneDrive for Business

MULT SPAȚIU PENTRU FIȘIERELE TALE

Microsoft OneDrive for Business

Protejează securitatea fișierelor din firma ta cu Microsoft OneDrive for Business datorită funcțiilor avansate de criptare. Vei putea îmbunătăți, de asemenea, colaborarea cu colegii tăi - tot ce trebuie să faci este să partajezi un fișier, iar acesta va deveni un spațiu comun de muncă accesibil de oriunde.

Alege un pachet

  • Criptare de date

  • Acces la fișier din orice loc

  • Colaborare cu persoane diferite

  • Utilizare offline

  • Aplicație mobilă OneDrive

  • 1 TB sau spațiu nelimitat pentru fișierele dvs.

Descriere detaliată

Partajare și stocare simplă

Stocați și partajați fișiere de oriunde. Modificările aduse fișierelor și folderelor sunt sincronizate automat în cloud sau local, permițând vizualizarea și editarea documentelor offline pe un computer PC sau Mac.

Colaborare

Colaborați mai rapid și mai eficient cu colegii sau cu clienții. Serviciul OneDrive permite echipei să creeze documente în timp real în programe precum Word sau PowerPoint și să economisească timp lucrând cu versiunea întotdeauna actuală a fișierului.

Mobilitate deplină

Călătoriți sau lucrați des de la distanță și aveți nevoie ca fișierele sau dosarele de firmă să fie întotdeauna disponibile? Cu aplicațiile mobile OneDrive, disponibile pentru sistemele Android, iOS și Windows, vă veți conecta la fișiere și foldere de oriunde prin aplicațiile mobile.

4,60 €

Promoție pentru prima lună și primul an

3,39

fără TVA / lună

Configurare ușoară

Plăți electronice securizate

Preț în euro de la început până la sfârșit