Bine ați venit la 1&1 IONOS

Compania de top de hosting web profesionist cu servicii de relatii cu clienti. Cea mai mare companie de hosting din Europa.

Cine suntem noi

1&1 IONOS este un partener de găzduire web și de cloud pentru întreprinderile mici și mijlocii. Suntem experți în IaaS și oferim un portofoliu de soluții pentru spațiul digital. Fiind cea mai mare companie de găzduire din Europa, gestionăm peste 8 milioane de contracte de clienți și găzduim peste 12 milioane de domenii în propriile noastre centre de date regionale din SUA și Europa.

Îi ajutăm pe întreprinzătorii, care fac primii pași online, pe proprietarii de afaceri, care doresc să-și crească afacerile, companiile mari și partenerii, care îi ajută pe drumul spre succes. Indiferent dacă construim o prezență online prin securizarea unui domeniu, construirea unui site web, mutarea proceselor de birou în cloud sau orchestrarea unui cluster de containere, gama noastră cuprinzătoare de produse oferă cele mai bune aplicații, servere sau servicii.

Fiabilitatea și securitatea stau la baza produselor noastre. Rețeaua noastră de centre de date oferă performanță optimă și georedundanță. Având sediul central în Germania, ne bazăm pe o combinație solidă de tehnologie de ultimă oră, politici puternice de confidențialitate și securitate ermetică a datelor.

Serviciul de relații cu clienții este esențial, motiv pentru care oferim fiecărui client un agent de servicii dedicat. Consultantul dvs. personal va dedica timpul necesar pentru a vă cunoaște și pentru a înțelege afacerea dvs., ajutându-vă să profitați la maxim de prezența online. Suportul la cel mai înalt nivel este prestat fără costuri suplimentare.

Meritați cele mai noi tehnologii la un preț avantajos și în termeni ușor de înțeles. Cel mai bun contract este flexibil și nu necesită o echipă de experți juridici, așa că am încercat să facem ofertele noastre de produse și de prețuri cât mai transparente. Satisfacția noastră este să vă ajutăm să aveți succes online, iar scopul nostru este să aveți timp pentru alte lucruri mai importante.

Cine suntem noi
Istoria noastră

Istoria noastră

1&1 s-a născut în 1988, cu scopul principal de a face tehnologiile informaționale ușor de înțeles și de utilizat pentru toată lumea. Angajat în furnizarea de produse puternice, fiabile și sigure, 1&1 și-a construit propria arhitectură de centre de date și o rețea extinsă, care permit milioanelor de clienți să fie prezenți online, să își configureze prezența pe web și să beneficieze de servicii digitale mai sofisticate.

După succesele inițiale din Europa, 1&1 a lansat în 2003 în Chesterbrook, Pennsylvania, 1&1 Inc. În decurs de un an, 1&1 și-a extins echipa de clienți din SUA, iar în noiembrie 2004 compania s-a clasat printre primii zece furnizori de găzduire web din Statele Unite. Pentru a deservi mai bine piața, a fost comandat în Lenexa, Kansas, un centru mare de date cu peste 40.000 de servere. 1&1 și-a consolidat poziția pe piața Americană prin preluarea în 2010 a companiei mail.com.

Succesul de găzduire în masă combinat cu anii de experiență în construirea de hardware pentru servere dedicate pentru aplicații cloud, a fost completat prin alte achiziții strategice pentru a crea un lider de hosting complet. 1&1 și-a consolidat poziția de furnizor de soluții de găzduire la nivel mondial și a devenit cel mai mare registrator de domenii din Europa.

Având la îndemână un portofoliu robust de infrastructură, 1&1 a integrat în oferta sa aplicații și instrumente de digitizare de tip cloud, permițând întreprinderilor de orice dimensiuni să beneficieze în siguranță și în mod simplu de avantajele tehnologiei cloud.

Crearea 1&1 IONOS

În 2018, realizând viziunea sa de încurajare a companiilor să utilizeze cele mai noi tehnologii digitale, 1&1 a combinat liniile de găzduire web, de aplicații și de produse de servere cu soluții de infrastructură cloud ProfitBricks, devenind 1&1 IONOS și reafirmând dedicarea sa pentru inovare și centrare pe client.

Mândru de moștenirea sa, 1&1 IONOS își va continua misiunea de a face tehnologia puternică să muncească pentru toată lumea și de a oferi servicii de cloud computing de cea mai bună calitate.

1&1 IONOS este membru al grupului United Internet.

Devenind 1 & 1 IONOS

Aspecte și date cheie

  • Peste 30 de ani de experiență
  • 8 milioane de contracte de clienți din întreaga lume
  • Peste 90.000 de servere în funcțiune
  • Cea mai mare companie de hosting din Europa
  • 15 facilități în 9 țări
  • 10 centre de date certificate ISO 27001, proprietare și geo-redundante
  • 12 milioane de domenii în administrare
  • 2.000 de angajați din 40 de țări
  • Suport de luni până vineri între orele 9:00 și 18:00, suport în limba engleză

ACESTA ESTE 1&1 IONOS

Un loc mai bun pe care să-l numiți acasă.

10

Centre de date în cinci țări

Garantăm rambursarea în primele 30 de zile dacă nu sunteți satisfăcut. Anulare ușoară online sau prin telefon 24/7.

90.000

Servere

Rularea celor mai recente echipamente hardware în SUA și Europa oferă un ecosistem stabil pentru produsele noastre.

12 MIL.

Domenii

Și numărăm! Nu veți obține nicăieri altundeva un domeniu cu mai multe funcții și o valoare mai bună.

8.555

Conectivitate mai rapidă

Serverele noastre vă conectează la internet de 8.500 de ori mai rapid decât conexiunea medie de la domiciliu.