google-workspace-logo.png
  1. Marketplace
  2. Pentru companii
  3. Google Workspace Standard

Gmail cu domeniul dvs.

Google Workspace Standard

Google Workspace Business Standard (fost G Suite Business) este o suită de birou cu aplicații care vor facilita munca în compania dvs. 2 TB de spațiu pentru fiecare utilizator pe Google Drive, o unitate de disc partajată pentru echipa dvs. și capacitatea de a găzdui întâlniri Google Meet pentru 150 de persoane - acestea sunt doar câteva dintre avantajele pe care Google Workspace le va aduce organizației dvs. 

Alegeți un plan

  • poșta Gmail pentru companie

  • Google Meets pentru 150 de persoane

  • Înregistrări ale întâlnirilor video pe Google Drive

  • 2TB pe Google Drive

  • Google Currents

  • Căutare de date în interiorul organizației

  • Securitate și gestionare

Descriere detaliată

Google Workspace - noul G Suite pentru firme

În pachetul Google Workspace Business Standard veți primi poștă pentru firme Gmail, Google Meet, Google Chat, Calendar, Google Drive, Docs, Sheets, Slides, Forms, Sites, Google Keep și Currents. Integrarea completă a datelor între aceste aplicații vă va permite să vă concentrați asupra sarcinilor de fiecare zi, în loc de gestionarea lor. 

Poșta Gmail pentru companii în propriul domeniu

Asigurați pentru organizația dvs. adrese de e-mail profesionale cu numele companiei dvs. Uitați de serviciile de e-mail gratuite. Uitați de reclame, spam și încercări de phishing sub formă de e-mailuri false. În acest fel, veți asigura securitatea angajaților dvs. și a întregii companii.  Munca la distanță cu Google Workspace

Google Workspace  în Docs, Sheets sau Slides, acceptă, de asemenea, fișiere cu alte extensii (de exemplu .docx sau .xlsx din Office 365).

Datorită acestui lucru înlesnește munca cu fișiere din exterior fără a modifica formatarea în interior. Și toate fișierele pot fi plasate de fiecare angajat în propriul Google Drive cu o capacitate de 2TB (pentru fiecare utilizator) sau pe  disc comun partajat care va fi accesibil pentru întreaga echipă. 2TB de date sunt echivalenți cu peste jumătate de milion de melodii salvate în format MP4 sau un sfert de milion de fotografii cu o rezoluție de 24 megapixeli. Impresionant, nu-i așa?

Partener-Google-GSuite-4.jpg

IONOS este unul dintre cei mai mari parteneri Google Cloud din CEE.

Doriți să cumpărați Google Workspace mai ieftin?

12,60

fără TVA / lună

Plăți electronice securizate

Preț în euro de la început până la sfârșit

Configurare ușoară